ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Viranşehir Spor Lisesi

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VİRANŞEHİR SPOR LİSESİ YETENEK SINAVI ÖN KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

VİRANŞEHİR SPOR LİSESİ YETENEK SINAVI

ÖN KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

1- MEZUN OLDUĞU ORTAOKULDAN ISLAK İMZALI ÖĞRENİM BELGESİ

2- NÜFUS CÜZDAN FOTOKOPİSİ

3- 1 ADET FOTOĞRAF

4- DİLEKÇESİ (Ön Kayıt Sırasında Okuldan Temin Edilecek veya Web Sitemizden İndirilebilir.)

5- TAAHHÜT BELGESİ (Ön Kayıt Sırasında Okuldan Temin Edilecek veya web Sitemizden İndirilebilir)

6- SPORCU GEÇMİŞİ VARSA GENÇLİK VE SPOR İL\İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ VEYA İLGİLİ FEDERASYON ONAYLI SPOR GEÇMİŞİNİ GÖSTEREN BELGE (Adaylar Sporcu özgeçmişine ilişkin onaylı belgelerini aday kayıt başvurularının son günü olan 29.06.2020 tarihine kadar kayıt kabul komisyonuna elden teslim etmek zorundadır. Sonra gelen belgeler dikkate alınmayacaktır. Bu gecikmelerden kurumumuz sorumlu değildir.)

7- OKULUMUZ YETENEK SINAVI SINAV GİDERLERİ İÇİN BAŞVURU YAPAN ÖĞRENCİLER OKUL AİLE BİRLİĞİNİN KARARI İLE 100 TL (ZİRAAT BANKASI – VİRANŞEHİR ŞUBESİ

TR340001000285944130755001 NOLU IBAN'A YATIRILIP DEKONT EVRAKLARA EKLENECEKTİR. DEKONTA ÖĞRENCİNİN ADI VE SOYADI, T.C. KİMLİK NUMARASI YAZILACAKTIR.

NOT:

• Başvurular E-Okul üzerinden yapılabileceği gibi internet erişimi olmayan veliler okulumuza bireysel olarak başvuru yapabilirler. (E-Okul üzerinden yapılan başvurular sonrasında en geç 29 Haziran 2020 tarihine kadar gerekli evraklar okulumuza teslim edilecektir. Aksi takdirde yapılan başvuru geçersiz sayılacaltır.
  • Giriş Belgesi Viranşehir Spor Lisesi tarafından hazırlanacak, onaylanacak ve adaylara verilecektir.
  • Adaylar, Yetenek Sınavına girmelerine engel teşkil edebilecek bir sağlık sorunlarının olup olmadığını başvuru sırasında mutlaka bildirecektir.
  • Adayların bildirilmeyen sağlık sorunları ile ilgili sorumluluk öğrenci velisine aittir.
  • Okulumuza başvuru yapacak olan öğrenci adaylar, bu yıl 2020 Haziran ayı itibari ile 8. Sınıftan mezun olmuş olması gerekmektedir. Şuan lisede veya açık öğretim lisesinde, mesleki açık lisede öğrenim gören öğrenciler bu sınava başvuru yapamazlar.
  • Boş kontenjan olması durumunda ortaöğretim kurumlarının hazırlık, 9 ve 10 uncu sınıflarında okuyan öğrenciler eylül ve ekim aylarının son haftasında yapılacak Yetenek Sınavı ile spor lisesine geçiş yapabileceklerdir.

Başvuru Form ve Dilekçe için aşağıdaki linke tıklayınız.

meb_iys_dosyalar/63/11/766409/dosyalar/2020_06/14181935_Form-DilekcYe_OYrnekleri.docx

Yayın: 14.06.2020 - Güncelleme: 14.06.2020 18:40 - Görüntülenme: 1865